Bed & Breakfast​

Ta’ på en hyggelig overnatning hos Hotel Crone, som er beliggende tæt på shopping-muligheder, skov, strand og sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle. På hotellet finder du 12 værelser, med fælles toilet og bad på gangen, hvoraf det ene er et familieværelse til fire personer med dobbeltseng og køjeseng.

Enkelt eller dobbeltværelse

SOV TRYGT OG GODT PÅ VORES HYGGELIGE BED & BREAKFAST

Hotellet har 12 værelser med fladskærms-tv og skab. På begge etager, er der FÆLLES toilet og bad, på gangen. Her bliver naturligvis gjort rent flere gange dagligt. På alle værelser kan vi redde op til en ekstra besøgende eller til barn. Om morgenen kan du nyde vores morgenmad i restauranten.

Hotellet ligger 2 km fra centrum af Grenå og er kun få meter fra den charmende lystbådehavn. Nyd de varme sommeraftner med “en kold” ved et af vores have borde på fortovet eller gå en tur i Kattegatcentreret, som ligger lige op ad Hotel Crone.

Enkeltværelse fra 500 kr.

Vil du have en god og solid morgenbuffet med i din overnatning? Et enkeltværelse koster kun 550,- i alt for både overnatning og morgenmad.

Dobbeltværelse fra 700 kr.

Vil I have en god og solid morgenbuffet med i jeres overnatning? Et dobbeltværelse koster kun 800,- i alt for både overnatning og morgenmad.